BETA

НОВИНИ И МНЕНИЯ Изпрати статия, блог пост или прес съобщение на info@iteventz.bg




ScaleFocus стартира първия по рода си Scale Camp за SAP ABAP и Java

25.09.2018

От 1-ви октомври стартира набирането на кандидати за Scale Camp, като 24-те избрани ще бъдат включени в 6-месечна програма за теоретична и практическа подготовка по Java или SAP. Всеки модул може да приеме по 12 участника. Представилите се добре в първата част от Scale Camp, ще бъдат включени в екип за работа по реален бизнес проект.

Програмата предвижда всеки участник да получава месечна стипендия за времето, прекарано в трупане на знания. Тя е подходяща за студенти и вече завършили технически и математически специалности. Всеки с отлично представяне по време на обучението ще получи своя старт на кариерата си в ScaleFocus.

Какво да очакваш:

  • 01 октомври – Старт на кампанията – изпрати своето CV до careers@scalefocus.com
  • Предварително селектиране на кандидатите (одобрените по документи ще бъдат поканени за тест и разговор)
  • 28 октомври – Обявяване имената на най-добре представителите се (12 – Java и 12 –SAP)
  • 04 ноември – Scale Camp старт
  • Първа етап (продължителност 2 месеца) – Теоретична подготовка, практически задачи, разработка на демо проект и изпит
  • Втора етап (продължителност 4 месеца) –  Всички, преминали успешно през тези два месеца ще имат възможността да участват в разработката на реален бизнес проект
  • Твоят летящ старт в IT започва сега!

Искаш да се включиш? Би могъл, ако имаш:

  • Интерес в Java или SAP ABAP;
  • Техническо или математическо образование – може да бъде в процес;
  • Добро владеене на английски език.

Scale Camp e инициатива на ScaleFocus. Програмата цели да подобри начина, по който бизнесът подхожда спрямо младите таланти. Scale Camp дава възможност на всички ентусиасти без или с малко опит да работят по реален проект и да получат знания от доказали се Java и SAP професионалисти. Екипът на ScaleFocus вярва, че това е пътят към промяната - бизнесът да бъде в подкрепа на образователната система.

Първият Scale Camp ще бъде с фокус върху Java и SAP ABAP програмиране. Това не е случайно – ScaleFocus e сертифициран Silver SAP партньор и стои зад първото успешно внедряване на Greenfield SAP S/4HANA в България за Tempodem. Eкипът им е победител в SAP HANA Cloud StartUp Challenge. Участниците в Scale Camp ще имат възможността да се обучават от най-добрите SAP програмисти, с кариери в Германия, Великобритания и България.

Java ентусиастите ще трупат знания от лектори със сериозен технически опит, придобит от работата в глобални проекти. Професионалистите от екипа на ScaleFocus ще споделят знания и примери от своите успехи при разработката на enterprise проекти и облачни решения. Експертизата и задълбочените знания на специалистите в компанията са съсредоточени в телекомуникационния, банковия, финансовия, застрахователния, логистичния, правителствения и образователния сектори. Опитът в тези направления е посредством минали и настоящи успешни отношения с клиенти от цял свят.

Готов ли си за Scale Camp? Изпрати своето CV at careers@scalefocus.com!